keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Uudet hoodit, taaas! Kesä ja kärpäset ja semmoista!

Laitetaas kuulumisia pikkasen tännekin! Meillä on taas muuttunut lenkkimaastot, päätettiin koirien kanssa että vaikka hertsikassa viihdyttiinkin ihan mainiosti niin kyllä me halutaan oma koti. Löysinkin sitten kivan kaksion Hgin Mellunmäestä missä ollaan majailtu nyt noin viikko. Ollaan kyllä viihdytty mainiosti, lenkkimaastot on tuollakin mainiot, metsää ja vihreää luontoa riittää yllin kyllin. Tuolla on hirmu paljon koiria, huomaa selvän eron pariin viime asuinpaikkaan, mutta ei se mitään, kyllä maailmaan mukavia koiria mahtuu!

Hauvelit voivat hyvin, Noppakin, vaikka ikää on jo se 14 ja risat, jaksaa hienosti lenkillä mukana, ihan kuumimmilla keleillä ei tehdä pitkiä lenkkejä, kukaan triosta ei kestä kuumuutta hirmu hyvin. Silloin vain nuuhkutellaan lähitienoot, piehtaroidaan (Noppa), syödään nurmikkoa ja heinää.

Pampula steriloitiin tuossa noin kuukausi sitten ja nyt ei sitten tarvitse miettiä mitään mahdollisia kohtutulehduksia tms. sen takia. Pampula toipui operaatiosta hienosti ja nopeasti, vielä en ole ainakaan huomannut luonteessa mitään muutosta, jatkan tarkkailua..

Pepin kanssa ollaan käyty kaverikoirahommissa kesälläkin, piipahdettiin mm. Meilahdessa erään leikkipuiston kutsumina viihdyttämässä lapsia ja aikuisia. Se oli mukava reissu se ja Peppi nautti rapsutteluista!

Hauvelit on sopeutuneet hienosti uuteen kotiin, kaikki on jo aika konkareita muuttojen suhteen, Nopalla tuo taisi olla nyt jo kuudes ja Pepillä viides muutto. Kunhan omat pedit, tavarat ja lelut löytyy kotoota niin koirat on ihan tyytyväisiä, Pampulakin vahtii yllättävän vähän. Tosin tuo uusi rappu on vähän hiljaisempi kuin edellinen, johtunee siitäkin.

Kivaa kesää kaikille staffien ja koirien ystäville, nautitaan kaikista kesäkeleistä ja moikataan taas kun tavataan!!  Muutama kuva muruista myös!

Peppi päivänokosilla!

'Mä voisin ottaa kans sitä mitä sä syöt, kiitti!'

Possujono :)

Pampula sterkkauksen jälkimainingeissa.. meno oli rauhallista..

Peppi edustamassa meikussa :)

Kesäää!!

Pampula hierojan käsittelyssä :)

Jeee, joku (ihana Satu) tuli kylään! Syliiiin!

Torkkuvat possunderokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti